Stenliste

Ametyst
Er trosstenen. A. virker beskyttende og rensende på krop og sjæl. A. er en af de sten der er bedst imod mareridt og negative tanker.
Agat Eagle Eye
Chalcedon
Siges at virke beskyttende,
og at skabe balance i krop og sind. Ofte brugt til at skabe vej for tankeoverførsel (meditation).
Chalcedon er en stenart som bl.a.
omfatter Agat, karneol, krysopras,
Onyx og jaspis.
Diamant
Granat
En mørk, glødende blodrød farve kendetegner Granat, på oldgræsk betyder pyrope øje af ild. Siges at hjælpe med at fokusere på det positive, på at se lyset i mørket. Den der stjæler den bliver forfulgt af uheld.
Koral
Ædelkoral, der især fås fra Middel-havet, bruges som smykkesten. Af disse er røde koraller de almindeligste; svagt rosa (englehud), hvide og gule koraller er sjældnere. Havenes stigende forurening og hårdhændet indsamling har gjort det vanskeligere at finde egnede materialer
Labradorit
Labradorit blev første gang fundet i 1770 på Labrador-halvøen i Canada. Labradorit viser ofte varierende grønligt til blåligt farvespil på spalteflader; den labradoriserer og benyttes som smykkesten. Siges at være god til at stimulere fantasi og udvikle entusiasme og nye ideer.
Lapis Lazuli
Navnet betyder den himmelske sten. Lapis Lazuli indeholder ofte gyldne strejf af Pyrit mineral af jern og svovl. Siden oldtiden er Lapis Lazuli tillagt en række positive egenskaber – styrker selvtillid.
Malakit
Malakit er et grønt kobberholdigt mineral. Siden oldtiden har malakit været anvendt i sminke, og som pigment i kunstnerfarve.
Siges af styrke hjerne- og halschakraer. Opløser spændinger og frigør gamle fortrængte og uforløste følelser.
Opal
Smaragd
Spectrolit
Spectrolit eller regnbuemånesten findes i rigelige mængder, men kun en lille del har kvalitet nok til at blive smykkesten. Spectrolit er en kommunikationssten, der hjælper os med at lytte til vores egen indre visdom.
Show More

Få vores nyhedsbrev

© 2006 - 2020 by Kila Jewels cph cvr: 33214375